Легендата на Левски Емил Спасов, който бе един от гостите за мача с Арда, изказа мнение пред "Мач Телеграф" за изразителната победа.

"Искам да кажа, че бяхме официално поканени с Пламен Николов, Божидар Искренов и Войн Войнов във ВИП ложата на Сектор А. Както очаквах - спечелихме този мач, тъй като не си спомням да имаме загуба, докато съм в публиката.

От Левски изразиха благодарност към феновете си

От Левски изразиха благодарност към феновете си

За подкрепата по време на мача срещу Арда

Представихме се на доста добро ниво и съм доста впечатлен от новите попълнения, както и от младите. Направихме силен мач с много движение, комбинации и положения, които реализирахме и си мисля, че резултатът можеше да е по-голям", коментира Спасов.

"Арда ме изненада с доста посредствена игра с оглед на представянето им от миналата година. Може да има някаква причина, а може и да се дължи на това, че Левски игра силно.

Добро впечатление ми направиха Лима и Марин напред, а в средата Охене не се спря цял мач и не сбърка нито една топка. За Марин съжалявам, че не го пускаха по-често преди, защото виждаме на какво е способен. Изключителен двубой за него. Това, което показахме в последните два мача, е доста високо ниво", анализира бившият играч на "сините".

"Въпреки това, ще е изключително тежко да се борим за титлата. Трябва другите отбори да играят слабо, за да имаме някакъв шанс. Всичко е възможно, разбира се, футболът затова е най-интересната игра в света. Ако отборът продължи с тази игра, ще бъде поне в Топ 4. Фабио Лима изглежда като по-добър играч от Роналдо, но не можем да направим заключение от една среща. Бързо се приспособява, видяхме добри положения и захождания от него и очаквам да се развива все повече.

Левски е в невиждана при Костов серия

Левски е в невиждана при Костов серия

Предстои нова цел

Единствените ми забележки са към защитата. Има какво да се желае от централните бранители. Арда игра слабо, но въпреки това имаха две-три 100-процентови положения, които Пламен извади. Усети се липсата на Кордоба в тези моменти. Също така - много силен Патрик-Габриел Галчев, не само заради красивия гол, а и заради страхотната си работа в неговата зона. Момчето напредва и си мисля, че ще може да се разчита на него в бъдеще", сподели Спасов.

"Следва мач с Хебър, който се представи добре срещу Локомотив Пловдив и спечели, макар и късметът да го покри. Успя да вземе 3 точки, а знаем в колко тежко положение е, но притежава изключително класен треньор, който знае как да подходи във всяка среща. Няма да е лесно, но не трябва да изпускаме подема, в който сме в момента, и задължително трябва да спечелим", завърши Емил Спасов.