Христо Крушарски разбра в далечна Бразилия за изказаните благодарности от страна на Левски към него и ръководството на Рилски спортист за сътрудничеството по време на летния лагер на първия и втория отбори на "сините" в Боровец, Самоков и Говедарци, акцентира dsport.

"Това само може да ме радва, че от Левски са доволни от нашето сътрудничество по време на лятната им подготовка. Радва ме, че съм направил нещо добро в България и то е оценено. Призовавам всички радетели на футбола в България да направим по едно теренче със собствени средства, за да можем да си харчим парите в България и така да привлечем повече чужди отбори да идват при нас на подготовка. Трябва сами да си помогнем.

Пожелавам успех и на Левски в започващия нов футболен сезон. Нека само да припомня,че Локомотив (Пловдив) под мое ръководство, започна от тези места пътя си към спечелването на купите - две Купи на България и една Суперкупа.", каза той пред dsport.

Христо Крушарски ще е дълго време по бизнес дела в Бразилия и Аржентина, а в България вече е финансов благодетел на Рилски спортист.

Левски с чисто нов стартов състав в Европа

Пълна промяна на "Герена"

Ето подробности