Филип Кръстев играе страхотно за Левски, но е много малка вероятността да остане на "Герена" за новия сезон. В момента халфът е под наем при "сините" от белгийския Ломел, който пък е част от групировката отбори, която притежава и Манчестър Сити. Към днешна дата не е ясно какво е бъдещето на футболиста, но 100% е сигурно, че той няма да облече екипа на друг български отбор, пише "Мач Телеграф".

Проблемът за Левски е клауза "Европа" в договора с Ломел, според която заплатата на Кръстев става гигантска, ако отборът се класира в за евротурнирите, което на този етап изглежда доста вероятно и през Купата и през първенството. Това е само една от причините Филип да не остане на "Герена". Другата е свързана с желанието на Ломел да прати някъде другаде футболиста, който към днешна дата не изразходва нищо от бюджета на "сините", защото белгийският клуб плаща заплатата му.

При всички положения няма и никакъв шанс Филип Кръстев да играе в Ботев (Пловдив) от новия сезон, каквито спекулации се появиха напоследък. Дори "канарчетата" да се съгласят да плащат голямата заплата на халфа, той не иска да играе при тях, а същото важи и за ръководството на Ломел.

Божидар Краев пак влезе в полезрението на Левски

Божидар Краев пак влезе в полезрението на Левски

Повече информация