Юношата на Левски Ивайло Найденов оставя отлични впечатлния с играта си в Арда (Кърджали). Поливалентният футболист играе под наем в тима от Втора лига от "сините". 

Младокът заяви, че е готов да се наложи на "Герена".

"Мисля, че тотално надиграхме отбора на Монтана и заслужено спечелихме мача. С оглед условият в клуба, струва ми се напълно реално да се класираме за Първа лига. В отбора са събрани много добри и опитни футболисти с отлични качества, затова шансовете на Арда са големи. Ще направим всичко възможно да успеем.

Срещнах се с г-н Пешев, той ми обясни проекта "Арда" и аз се съгласих веднага, защото разбрах, че всичко е на много професионално и високо ниво. Имах и други предложения. 

Думите на Стамен Белчев ме радват, но мисля, че имам още какво да покажа. Най-добре се чувствам като вътрешен халф, но свикнах и да играя като десен краен защитник. 

Чувствам се готов за титулярно място в Левски. В клуба се играе доста трудно заради голямото напрежение. Искам да стана шампион с Левски и да играя в групите на Шампионска лига", заяви Найденов пред "Спортал". 

Емил Велев: В Левски има пълни пешеходци, Паулиньо е турист... 10 години само калъфки!

Емил Велев: В Левски има пълни пешеходци, Паулиньо е турист... 10 години само калъфки!

"Има много съветници в клуба"