Телевизионният водещ и продуцент - Иван Христов, който е един от най-върлите фенове на Левски, говори в пространно интервю в синия канал "Трибуна Левски" в Youtube. Той засегна темата за заформилия се скандал от последните дни, свързан с наказанието на "сините" да играе пред празни трибуни срещу Ботев Пловдив. В противовес с позицията на многобройните привърженици, Иван Христов сподели по-различно мнение. 

"Няма обективна гледна точка, защото всички сме субективни същества. Лично мое мнение е, че стореното от Левски е недопустимо. Когато имаш наказание да домакинстваш без публика, едва ли не е престъпно да правиш декларации и да ходиш да играеш с фенове. Смятам, че не е правилно. Трябва да си изтърпим наказанието, а да се протестира срещу БФС има други начини.

Защото в момента наистина се влиза в едно непознаване на материята. Това наказание, ако го нарушиш, ти не правиш проблеми на БФС, а правиш проблеми на себе си, нарушвайки европейски правила. То (наказанието) ще се мултиплицира, след това ще стане за още един мач, вече и с пари. Ако те продължават, накрая могат да ни изгонят и от професионалната лига.

В крайна сметка ще навредим на себе си, защото сме потъпкали правила, които не трябва да потъпкваме. Това не означава, че не можеш да се събереш пред сградата на БФС и да ги "сринеш". Това можеш да го направиш, но не и да нарушаваш правилата. Съжалявам, ако ви разочаровам. Левски наистина не дава добър пример, големият клуб не прави така! Истината е, че хората нямат място на стадиона в този мач", каза Иван Христов.

Известният син привърженик коментира и редица други теми, които касаят любимия му клуб. Включително участието му в Управителния съвет на клуба по времето на Иво Тонев и подготовката на специален игрален филм за Георги Аспарухов-Гунди.

Левски отмъкнал Шеху под носа на елитен тим от Португалия

Левски отмъкнал Шеху под носа на елитен тим от Португалия

Мъри е дал зелена светлина за привличането му