Крайният бранител на Левски - Иван Горанов сподели очакванията си преди гостуването на Хайдук (Сплит) в четвъртък. Бившият младежки национал увери, че той и неговите колеги са добре запознати с начина на игра на хърватския гранд.

"Отиваме в Хърватия, за да покажем една добра игра и да постигнем един добър резултат. Вярвам, че ще бъдем крайният победител. Направили сме си изводите от втория мач със Сутиеска. Може би трябва да бъдем малко по-спокойни, защото в първия кръг трябваше да продължим на всяка цена в турнира. Сега трябва да се отпуснем и да играем нашата игра. Няма значение дали гостуваме, или сме домакини. Трябва да излезем максимално концентрирани и да не допускаме грешки".

"Каквото ни е казал Спас Русев в съблекалнята си остава между нас. Каза хубави думи, мотивира ни. Мисля, че с всеки един ден сплотяването на колектива и обликът ни игра стават все по-добри. Атмосферата е доста позитивна. Всички имаме огромно желание да работим.

През последните дни имахме достатъчно информация за Хайдук. А по какъв начин ще ги преодолеем, ще разберете по време на самия мач. Излизаме с огромното желание да ги отстраним, но това е футбол, всичко може да стане.Разбира се, че мечтаем за класиране в груповата фаза на Лига Европа".

Ясен е титулярния състав на Хайдук (Сплит) срещу Левски

Хърватските медии разкриха титулярите на Хайдук за мача с Левски

Никакви проблеми за треньора Жоан Карийо