Наставникът на Левски - Петър Хубчев, в типичния си стил, прие спокойно отстраняването на Ружомберок в Лига Европа. Специалистът по-скоро акцентира върху проблемите на неговия тим, отколкото да раздава излишни суперлативи.

"Целта беше да се класираме. Имахме късмета още с първата възможност да вкараме. Този гол успокои нещата. Има какво да се желае от играта. Видях концентрация и умора, тъй като едни и същи хора изнасят тежестта. Трябва да държим повече топката, да бъдем по-агресивни. Има неща, върху които трябва да работим. Не знам докога ще издържим чисто физически. Други приказки се говореха след края на подготовката, но аз виждах работата на момчетата".

"Няма лидер в Левски. Мариани е една малка, но важна частица за отбора. Имам някакви забележки към него днес. В инакъв случай той не е човекът, около когото трябва да градим отбора. Вчера Дени Алар избяга 10 километра. Той е толкова назад с подготовката. Съжалявам, че Здравко не можа да вкара два гола. Има качества това момче, но трябва да си промени мисленето. Кажете ми един лесен мач за Левски. Не сме погледнали Етър в детайли. Това ще ни бъде основната задача в следващите дни".

Давиде Мариани: Искаме още, гладни сме за успехи!

Давиде Мариани: Искаме още, гладни сме за успехи!

"Аплодисментите са за целия отбор"