Наставникът на Левски - Петър Хубчев остана доволен от представянето на "сините" футболисти, които днес го зарадваха с класически успех 3:0 над Етър.

"Днес увеличихме характера и напълно заслужихме своя успех. Не оказва никакво влияние на кое място сме в момента. Аз поне не съм забелязал такова нещо. Важно е да си гоним целите. Малко по-добре ни се получиха нещата в атака. Топката вървеше повече. Неутрализирахме двама от най-силните футболисти на Етър и това оказа влияние върху мача".

"Предлагам ви да не правим генерални изводи. 99 процента от хората в България биха определили този успех като рутинен. Усмихвам се, защото миналата седмица ми зададоха въпрос "Защо Дени Алар центрира?". Ние знаехме, че той е изпълнявал статичните положения в предишните си клубове. Силен е на тренировките и затова сме му гласували доверие".

"Дайте да не говорим поотделно. Бих им казал всичко директно на футболистите. Виждам бъдеще в лицето на младите ни играчи, но и много работа".

"Едва ли мога да очаквам нещо по-различно от мача с Ботев. Плюс е, че Ферарио Спасов пое тима им. Знам на какво е способен. Ще се съобразим с противника, но ще търсим и доразвием всичко това, което правим до този момент".

Дени Алар: Радвам се, че дочаках своя шанс

Дени Алар: Радвам се, че дочаках своя шанс

"Целта ни е отборът да върви напред"