Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев изпадна в любопитна ситуация. Малко след като подписа със "сините" името му започна да се свързва с това на Петър Хубчев. Поради тази причина защитникът сподели пред колегите от "dsport", че няма роднинска връзка с бившия треньор на 26-кратните шампиони.

"Уважавам Петър Хубчев, но той не ми е баща и нямаме роднинска връзка с него. Отначало ми беше инересно, че някои бъркат този факт, но вече е много досадно да отговарям на този въпрос. Доколкото знам Петър Хубчев има син и дъщеря и заедно със съпругата му живеят в Германия.

Моят баща се казва Христофор Хубчев и е треньор по хандбал. Много го обичам и съм му благодарен че с майка ми Гергана, са ни отгледали с брат ми такива, каквито сме. Мама е брокерка. Ето и общото с името, но само с името Петър Хубчев.

Моят брат се казва така и е бивш футболист. Толкова по темата. Дано вече хората да са по-информирани и да не бъркат кой е баща ми. Кръстен съм Христофор на него. Цялото ми семейство е щастливо, че ще имам шанса отново да играя за любимия ни Левски", каза Христофор Хубчев.

Христофор Хубчев: Левски си остава голям отбор, без значение в колко труден период се намира

Христофор Хубчев: Левски си остава голям отбор, без значение в колко труден период се намира

Дори за миг не се замислих дали да подпиша, споделя бранителят