Халфът на Левски - Георги Миланов благодари на феновете на "сините" за подкрепата им. Той сподели, че възстановяването му от контузията върви добре и вече е свалил обездвижващите шини.

Припомняме, че Миланов получи травма по време на мача с Ботев (Враца) преди около месец, но ще бъде готов за началото на зимната подготовка на 26-кратните шампиони.

"Искам отново да ви благодаря за страхотната подкрепа - както винаги, когато съм на терена, така и сега в трудния ми период извън него, заради получената контузия.

Позитивната ви енергия ми помага изключително много! Затова и съм щастлив да ви споделя, че възстановяването ми върви успешно по план, като вече свалих и обездвижващите шини.

Разбира се, предстои ми още доста тежка работа, но съм безкрайно мотивиран и готов да давам всичко от себе си, за да мога да се върна възможно най-рано, още по-силен и да ви радвам отново.

Желая ви светли и весели празници! Бъдете здрави! Вярвам, че Новата година ще е още по-добра и успешна за всички нас", написа Миланов в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Георги Миланов и Андриан Краев се възстановяват по план

Георги Миланов и Андриан Краев се възстановяват по план

Двамата ще се включат в подготовката на Левски