Бившият халф на Левски - Георги Миланов заяви пред колегите от "dsport", че се надява на обединение на "Герена". Той изрази надеждите си и, че "сините" ще се класират за европейските клубни турнири.

"Поддържам доста контакти с футболистите и ръководството на Левски. Има две страни - на терена, която изключително много ми харесва в последните три мача, играта и победите, и другата страна, от която не разбирам е, че се случват някои неща около Левски, които не са хубави. Надявам се в тази пауза от 20 дена да има обединение и нещата да се оправят по най-добрия начин.

Погром! Юношите на Левски разбиха връстниците си от ЦСКА със 7:0

Погром! Юношите на Левски разбиха връстниците си от ЦСКА със 7:0

Андрей Нешев се отчете с хеттрик

Усеща се, че има проблеми. В момента Левски има много голям капитал, има сериозни футболисти с трансферни суми, които могат да помогнат през лятото. Не мисля, че ще имат финансови проблеми, защото ако се наложи, ще се продадат двама-трима и да се оправят нещата. Обединението трябва да го има. Предстоят важни мачове.

Фенове на Левски вербуват Макрецкис за "синята" идея

Фенове на Левски вербуват Макрецкис за "синята" идея

Искат го на "Герена" възможно най-скоро

Отборът трябва да играе в Европа, защото тези футболисти с този футбол, който практикуват, мога да кажа, че в момента е най-добрият футбол като игра, това просто не се коментира. Даже доста специалисти го казаха това. Грехота е с този отбор и този треньор да не играят в Европа. Надявам се нещата да се успокоят и отборът да побеждава, а когато е лятото, да има радикални промени.

В България сме царе да се подиграваме, да правим колажи, но хората, които играем футбол, знаем колко е важен самият терен за качеството на игра. Левски практикува най-добрия футбол, разполага с най-бързите и технични футболисти, заедно с Лудогорец. Затова тези отбори играят най-добрия футбол и теренът не е еднакъв за всички, както всички говорят", каза Миланов.

Нейтън Олдър има нулев шанс отново да играе за Левски

Нейтън Олдър има нулев шанс отново да играе за Левски

"Сините" ще се опитат да го продадат