С пълна сила върви продажбата на билетите за реванша между Левски и Лудогорец от ½-финалите за Купата на България. Двубоят е на Разпети петък на стадион "Георги Аспарухов".

Пропуските за мача бяха пуснати в 11:00 часа тази сутрин и се извиха дълги опашки в клубния магазин на "сините" в сектор "А". Ако продажбата продължава с тези темпове, по всяка вероятност ще има 15 хиляди на "Георги Аспарухов" по време на петъчния мач. Всичко това се случи за около три часа.

Снимка 570994

Източник: levski.bg

Управителят на фенмагазина на Левски - Пламен Петров призова привържениците да побързат. Той разкри, че са останалите единични бройки билети за Сектор "А" и Сектор "В". Най-много засега са свободните места в Сектор "Б".

"А" сектор както винаги пръв изчезва като бройки от билети. "Б" сектор също върви добре. Призоваваме хората да не чакат последния момент. Можем да предвидим допълнителни билети за "А" сектор. Има вариант хора с абонаментна карта да заявят, че няма да могат да дойдат на мача и ще пуснем местата им за продажба. Нека те пишат на официалния имейл на сайта. Абонаментните карти важат. Няма причина да не важат. Няма вариант секторът за гости да бъде пуснат в продажба (за фенове на Левски). Очаква се и от страна на Лудогорец да дойдат фенове. Близо 15-16 хиляди билети са пуснати в продажба", каза Пламен Петров пред dsport.bg.