Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели пред "Мач Телеграф" мнението си за селекцията на тима до този момент. Той коментира и подготовката на "сините" в Дубай.

Левскарите се завърнаха към тренировките след победата над Ал Насър

Левскарите се завърнаха към тренировките след победата над Ал Насър

Вчера "сините" бяха възнаградени с почивка

"С оглед на финансовото състояние на отбора и задълженията, които имаме, селекцията до този момент е в рамките. Не знам каква ще бъде тази година, но дано да е по-успешна тя за Левски. Дано "сините" се върнат отново към победите и да зарадват феновете си, които не ги оставят нито за миг", започна Спасов.

"Последните месеци не бяха приятни. Привържениците изключително много помагат. Кърпят се нещата постоянно. Като една стара дреха, която се цепи непрекъснато и се пробива и постоянно трябва да се зашива и кърпи, за да може да се носи. Малко перифразирам, ама положението е такова. Имам надежда, че в най-скоро време нещата ще се оправят финансово. Добре е, че отборът е на подготовка на хубаво място с отлични условия. В България тази подготовка щеше да е далеч по-трудно да се направи. Макар че тази година времето много ни помага. В Дубай нещата са съвсем различни и изобщо футболът в света е на съвсем различно ниво от този в България. Каквато ни е държавата, такъв и футболът.

Надявам се този престой на Асен Чандъров да бъде по-успешен от предходния му. Все пак вече е натрупал далеч по-сериозен опит. Дано помогне на отбора. Рикардиньо също се надявам да е точното попълнение и да свърши работа. Основният проблем ни е реализирането на положенията. Липсваше голмайсторът, който да води атаката. Левски е бил винаги силен, когато е имал силен централен нападател. Това е от времето на Кукуша, Гунди, Мишо Вълчев, Наско Сираков и т.н. Това ни е ахилесовата пета, защото тимът играе прилично и подредено, благодарение на ръководството и треньорите, начело с Мъри Стоилов. Много пропускат, а тази игра е игра на голове. Дано сега, когато са в Дубай и ще проведат редица контроли и се обиграят, през пролетта да изглеждат далеч по-добре. Отборът е добър. Да, има какво да се желае, но е далеч по-добър в сравнение с минали години. Дано и късмет да имаме. Мисля, че и Кристиан Димитров ще заздрави защитата допълнително. Не е тайна, че имахме само трима централни бранители и при контузия или наказание се слагаха играчи, които не играят на тези постове", заяви "синята" легенда.

Левски ще завърши трансфера на Роналдо с помощта на Palms Bet

Левски ще завърши трансфера на Роналдо с помощта на Palms Bet

Бразилецът бе привлечен в края на юни 2022 година