На този етап липсва каквато и да е информация относно провеждането на лятната подготовка на Левски. Ясно е, че в момента има група футболисти, чийто брой е възможно да търпи промени във всеки един момент. Като новина от вчерашния ден може да се изтъкне фактът, че нито един от футболистите, които тренираха в сряда, не си е тръгнал. Но във всеки един момент някой от наличните играчи може да скъса контракта си по вина на клуба. И след време да получи сумите, които има да взема от престоя си в Левски.

Има декларирано желание за лагер в Правец и авансово преведени пари на стопаните на спортната базата. Тази финансова помощ е от един от големите спонсори на "сините". Като част от предсезонната подготовка футболистите на Левски отново проведоха тренировъчно занимание на открито. Играчите на 26-кратните шампиони комбинираха пешеходен поход и бегови упражнения в планината. Това стана ясно след публикувано видео в официалната страница на сините във "Фейсбук".

Следващите занимания като естество и място на провеждане се съобщават на играчите от днес за утре. Футболистите се надяват в понеделник Наско Сираков да не ги пита кой иска да остане.

Диксън чака отговор от Наско Сираков

Диксън чака отговор от Наско Сираков

Идва ли край на развръзката?