Отборът на Левски преотстъпи още един от талантливите си футболисти. Преди броени минути стана ясно, че централният бранител Деян Иванов ще доиграе сезона в Ботев (Враца).

Защитникът трудно ще се пребори за титулярно място на "Герена", като с предимство за позицията му са Холмар Ейолфсон, Янис Каргас и Нуно Рейш.

"Договорът за наем е до края на сезон 2019/2020 г. Юношата на клуба ще направи първо занимание с новия си отбор тази вечер. Ръководството и спортно-техническия щаб на Левски пожелава много успехи на Деян Иванов с новия му отбор в Първа професионална лига", пише в сайта на 26-кратните шампиони.

Иванов беше основна част от Ботев (Враца) през сезон 2017/2018 година, когато дори отбеляза победното попадение, с което врачани се върнаха в елита на България. Тогава юношата на "сините" изигра 27 мача и вкара три гола под ръководството на Сашо Ангелов.

В момента под наем във Витоша (Бистрица) пък се подвизават други нежелани от Хубчев - Илия Димитров и Атанас Кабов.

Емил Спасов пред ТОПСПОРТ: В Левски трябваше да са по-уверени срещу ЦСКА, до първия гол "червените" стояха по-добре на терена

Емил Спасов пред ТОПСПОРТ: В Левски трябваше да са по-уверени срещу ЦСКА, до първия гол "червените" стояха по-добре на терена

"Дано националите ни зарадват с точка, а защо не и с нещо повече срещу Англия"