Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев прие със смесени чувства равенството 1:1 срещу Локомотив (Пд), в първия му официален двубой начело на "сините". Специалистът призна, че момчетата му са били психически затормозени през последните месеци, но е оптимист, че играта им тепърва ще се подобрява.

Той беше и доста лаконичен относно информациите за трансфер на Станислав Манолев в клуба.

"Имахме ситуации през първото полувреме, но ги пропуснахме. Самите ние като отбор, не говоря само за защитата, носим вина за гола, който допуснахме. Доволен съм от момчетата, защото, въпреки че изживяха много последните няколко седмици, изиграха един добър мач. Бяха концентрирани, но определено си личеше напрежението и силното желание да спечелят мача. Има от какво да съм доволен, но ни чака много работа, за да достигнем нивото, което искам", коментира Дерменджиев.

"Този последен месец и всичко, през което преминаха футболистите през това време, им повлия определено. С време и срокове не искам да се ангажирам. Всички имаме желание да постигнем добри резултати. Макар че не победихме, аз съм доволен, защото имаше моменти, в които правилно контролирахме мача. Допуснахме, разбира се, и доста грешки. Радвам се, че ръководството има вяра в мен и ми предложи дългосрочен контракт. Наред с това, което трябва да изградим като отбор, трябва и да показваме резултати междувременно".

Левски и Локомотив (Пд) завършиха 1:1 в мач от Първа лига

Неубедителен старт за "новия" Левски! Локомотив (Пд) си тръгна с точка от "Герена"!

"Сините" все още нямат победа под ръководството на Георги Дерменджиев