Халфът на Левски Борислав Цонев получи едва днес наградата си за "Играч на месец септември". Полузащитникът се възстановява от тежка контузия. 

"Искам да благодаря за наградата и на хората, които са гласували за мен. Искам да благодаря на моите съотборници и на моя отбор", сподели Цонев.

Снимка 507577

Източник: LAP.bg

"Чувствам се добре. Минаха два месеца от операцията. В напреднала фаза сме на рехабилитацията. Надявам се до два-три месеца да се включа в отбора. Радвам се, че вече съм здрав и ще мога да ходя на стадиона и да се чувствам като нормален човек. Брат ми се чувства добре. Заедно сме постоянно. И по време на карантината бяхме заедно. Горе-долу същите неща се отнасят и за него. Изисква се време и всичко е строго индивидуално. Треньорът и докторът ще трябва да преценят кога ще може да вземем участие."

"Все още не сме говорили със Славиша Стоянович. Само разменихме няколко думи. Не сме говорили за по-специални неща. Надявам се скоро да имаме възможност да го направим."

Снимка 507576

Източник: LAP.bg

"Ние сме играли с Ради два мача. Той вторият дори не успя да си го изиграе. Нормално е нещата да не се получават така, както ние искаме. Нормално е в един отбор, когато няма резултати треньорът да си подаде оставката. Очакванията в Левски винаги са за победа. Лошото е, че футболистите не са в оптимално състояние заради коронавируса", каза още Борислав Цонев.

Трима ще се борят за бъдещето си в Левски

Трима ще се борят за бъдещето си в Левски

Имат време до Нова година, за да се докажат