Халфът на Левски Борислав Цонев изпълни обещанието си, което даде на Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА, пише "Тема спорт". Треньорът на "сините" бе провел сериозен разговор с играча да се пази от официални предупреждения и футболистът не получи жълт картон срещу "червените".

Ако главният съдия Волен Чинков го бе декорирал в жълто, то Цонев щеше да пропусне двубоя с Лудогорец, след като това щеше да е пети жълт картон за него. На няколко пъти Борислав бе на път да си изкара такъв, след като влезе в двубоя с ЦСКА с голямо желание и действаше на ръба на позволеното в някои единоборства с играчи на армейците.

Дори на няколко пъти Цонев оспори и проведе разговори на висок глас с рефера, но това за негово щастие не доведе до официално предупреждение.

Добрата новина за спортно-техническия щаб на сините е, че няма наказани футболисти след двубоя. Следващият, който наближава границата от пет жълти картона, е Радослав Цонев. Близнакът на Борислав също действа с огромно желание и агресия, и той бе единственият футболист на Левски получил жълт картон в мача.

Станимир Стоилов вдигна мерника на защитник

Станимир Стоилов вдигна мерника на защитник

Христос Шелис носи вина за второто попадение на ЦСКА