Директорът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров коментира боя между феновете на "сините" и тези на ЦСКА.

"Не видях точно какво стана. Всичко стана, след като беше изгонен футболист на ЦСКА и се случи някаква реакция на терена. Аз бях от другата стана и не мога детайлно какво точно се случило. Може би, страничният и главният съдия видяха най-добре какво се е случило", коментира Боримиров пред Канал 3. "За съжаление развалихме един мач, който се игра с доста голям заряд. Всички, които гледахме мача, останахме доволни до случващото се извън терена", добави директорът на ДЮШ на Левски.

"Нормално е да се опитам да създам ред, тъй като не сме на корида да гледаме ММА, а сме дошли да гледаме Елитната старша възраст до 19 години и трябва да се акцентира на футболните неща. Ще има промени в охраната на мачовете", обясни Боримиров.

"Тук не става въпрос дали ЦСКА има желание да продължи мача или не. Съдията преценява, след като отново е въдворен ред на трибуната, той е човекът, който решава дали да има мач или не. Какво значи дали някой иска или не иска? Това не е концерт по желание", категоричен е бившият футболист.

"Тези момчета трябва да разберат едно: за да стигнат до мъжкия отбор, трябва да работят ежедневно и в правилната насока, която им се дава. Трябва да са много трудолюбиви, защото с много пот и усилия в тренировъчния процес и в мачовете, не всички, да стигнат до първия отбор. Но те трябва да го покажат", каза още Даниел Боримиров.