Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров не бе доволен от съдийството на дербито между Левски и ЦСКА.

"Не съм доволен от съдийството. Влизане отзад не се дава жълт картон. На Илиян Стефанов вижда се как си дърпа краката, целенасочено му се показва жълт картон. Велтон какъв картон му даде? Защото не дишаше правилно? Спрете се бе, хора. Престанете вие да бъдете главни действащи лица. Видя се, че късата скамейка изигра роля. Видя се, че нямаме хора, които да влязат и да освежат отбора", заяви Боримиров.

"Аз мисля, че най-важното е да успеем да се възстановим до мача в петък и които са здрави и свежи, ще играят", продължи той.

ЦСКА и Левски завършиха 0:0 в efbet Лига

ЦСКА изпусна Левски, "сините" продължават да са без победа в дербито три години

"Армейците" пропуснаха отлични възможности през втората част

"Не мога да кажа кой трябва да е по-доволен. Ние през второто полувреме имахме две възможности на Билал Бари да вкара. Един централен нападател е недопустимо да прави подобни пропуски. Мисля, че липсата на Станимир Стоилов се отрази. Той респектира футболистите. Друго е, когато старши треньорът е до тъчлинията и ръководи мача".

Даниел Бориморов коментира и изказването на Мъри Стоилов, който сподели за проблеми с ръководството на клуба.

"Аз мисля, че навсякъде има структурни проблеми. Те са за това, че да се решават. Имаме ежедневна комуникация. Аз го отдавам повече плод на неговата емоция", сподели шефът на "сините"

"Ние играем мач за мач. Поставили сме си за цел да играем в Европа. Ще видим. Лесен път натам няма. Следващият съперник е Лудогорец. Виждате, че се опитват да си улеснят реванша. Ще дойдат 20 хиляди човека и ще видим кой какви грешки ще прави", каза още бившият полузащитник на Левски.