Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров изрази задоволството си, че "сините" са успели да привлекат бразилския атакуващ състезател Роналдо. Според ръководителя с тази сделка ще бъде сложен и край на селекцията за това лято/

"Радвам се, че Роналдо вече е футболист на Левски. Имахме нужда от такъв играч.

Янис Каргас: ПАОК не трябва да подценява Левски

Янис Каргас: ПАОК не трябва да подценява Левски

""Сините" са голям отбор"

Той е наблюдаван от спортно-техническото ръководство на клуба и е одобрен от Станимир Стоилов. Предвид участието в евротурнирите, Левски трябваше да се подсили и да създаде конкуренция по десния фланг. Знаем, че той може освен по фланга да играе и като централен нападател. Така че Станимир Стоилов ще има по-голяма вариативност.

Знаем, че Стоилов обича да работи с млади футболисти, показвал го и преди, показва го и сега. Предвид ситуацията, в която се намира клубът, сме принудени да играем с по-млади футболисти, да ги изграждаме и им даваме път нагоре.

Искам да изкажа благодарност на генералния спонсор Palms Bet, който пое всички разноски за привличането на Роналдо.

Мисля, че с привличането на Роналдо селекцията ще приключи. Евентуално можем да говорим за още един млад футболист, но още не е сигурно. Стараем се да влезем в бюджета и да сме максимално атрактивни за нашите фенове и да надграждаме това, което оставихме като впечатления през изминалия сезон", каза още той пред "Дарик".

Официално: Левски се раздели с още един играч

Официално: Левски се раздели с още един играч

Иван Горанов напусна