Среща на високо ниво се проведе днес в лагера на Левски. На клубната база на „Герена", близо 2 часа разговаряха собственикът Тодор Батков, спортният директор Наско Сираков и треньорът Славиша Йоканович.

„Всичко е наред,  просто трябва да се мръднат малко и да играят повече. Играчите трябва да играят по-добре, особено чужденците. Няма да търпя никой да си получава заплатите и да ходи при Баждеков за 65 евро цента. Ще ги санкционирам, ще ги наказвам, ще прекратявам договори и така.

Скоро май ще се случи и с някой да се разделим. Или ще играят, или ще ги махаме. Ако трябва, ще им намалим заплатите, пък после ако искат, да ходим да се съдим, за да видим, кой какъв е", коментира Батков пред „Гонг".

Адвокатът също така коментира подписката на останалите клубове, които се обърнаха към парламента с призив „Газпром" да спонсорира цялото първенство, а не само Левски.

„Общо взето - типично по български. Това е отвратително, гадно и подло. Отговарям на един колега, който прояви голяма грижа. Това е несериозно и подло. Като имам предвид човека, който го е инициирал от града на люляците, това е прекалено ниска топка за мен, а още повече за „Газпром", изригна Батков.