Вратарят Зоран Попович, който от лятото ще бъде футболист на Левски, е силно притеснен от случващото се в "синия" клуб, научи ТОПСПОРТ. Сърбинът, с хърватски паспорт, е прочел част от новините в родните медии, където се споменава, че вековниците може и да развалят предварителното си споразумение с играча заради финансовата криза на "Герена".

Макар и изпълнителният директор Павел Колев да увери, че на този етап подобен вариант не стои на дневен ред, Попович така и не е получил гаранции, че от 1 юли ще облече вратарския екип на "сините".

Левски подписа договор със Зоран Попович

Официално: Левски привлече сръбски вратар

Договорът между двете страни влиза в сила 01.07.2020 г.

Везните определено не клонят в негова полза и поради твърденията, че заплатата му ще бъде около 10 000 евро, което е в тотален разрез със сегашната икономия откъм месечни възнаграждения в редиците на гранда. Към този момент Попович е оставил съдбата си в ръцете на своя агент, който ще трябва да проучи в най-кратки срокове какво ще е бъдещето на неговия клиент.

Припомняме, че роденият през 1988 година сърбин е резервен страж на Цървена звезда. В момента треньор на вратарите в тима е Боян Йоргачевич, който наскоро в интервю пред ТОПСПОРТ сподели следното:

Снимка 462865

Източник: Twitter

"Мисля, че от Левски не са сбъркали с избора си на Попович. Той има отлични както футболни, така и човешки качества. Ще им донесе качество и спокойствие под рамката. Говорил съм с него по темата. Много е радостен, че ще бъде част от Левски. В момента е като "звяр". Подготвен е на много високо физическо ниво. Технически също. Има психиката да пази за много големи отбори. Според мен няма да има никакви проблеми с адаптацията си в клуба и да поведе Левски към титлата".

В кариерата си досега Зоран Попович е пазил на редица сръбски тимове. В чужбина се е пробвал само веднъж, като има 7 мача за норвежците от Бодьо/Глимт.

Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ за публиката на Левски, треньора Хубчев и "сините" мечти за трофей

Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ за публиката на Левски, треньора Хубчев и "сините" мечти за трофей

"От клуба няма да сбъркат с привличането на вратаря Зоран Попович - той е звяр"