Емблематичният бивш играч на Левски Емил Ангелов сподели мнението си за дербито между "сините" и ЦСКА. Той защити Пламен Андреев, който според мнозина е главният виновник за поражението с 2:0 от "червените".

"През първото полувреме ЦСКА не показа нещо повече от Левски. Като изключим положението, в което Тобиас Хайц нацели гредата. Грешката за гола беше детинска. Пламен Андреев тръгна да поправя грешката на бранителите, но не успя и "червените" откриха. ЦСКА победиха през втората част, а не през първата. Този гол явно сломи момчетата на Елин Топузаков.

Майкъла: Левски предаде публиката си

Майкъла: Левски предаде публиката си

Ето какво още каза той

На мен ми направи впечатление, че чужденците им падна тонуса след попадението. Изпаднаха в меланхолия, която им попречи да покажат качествата си. Очаквах много повече от всеки един от тях. Стресираха се, а в такива мачове не бива това да се случва", започна Емил Ангелов.

"Колкото до грешките на Пламен Андреев, мога да кажа само едно като върна левнана назад. Ники Михайлов е правил подобни грешки, когато играхме в Шампионската лига. Момчето след това вдигна главата и игра много години силно и в добри отбори. После пак направи грешка и пак се вдигна. Всеки човек прави грешки. Във футбола най-хубавото е това, че идва следващ мач. Само хора, които не разбират от ффутбол могат да плюят по Андреев.

Майкъла: Дочух, че Левски отива със свалени гащи в Разград!

Майкъла: Дочух, че Левски отива със свалени гащи в Разград!

"Ще видим!"

Какви ли не глупости прочетох в социалните мрежи. Преди няколко години на финала на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул Лорис Кариус се провали тотално. Проблемът е, че когато вратарят сгреши, всички виждат. А хората пред него къде бяха?", казва още Бабандига.

"Момчетата сега трябва да покажат характер и да победят Арда. Това за мен е мачът на сезона. Мисля, че играчите ще се хвърлят здраво и ще вземат своето с помощта на великата публика на Левски. Аз лично много харесвам Елин Топузаков и ще се радвам, ако той продължи да бъде начело", завършва Ангелов.