Крумовград ще играе през новия сезон домакинските си мачове на базата на Ботев (Пловдив) в квартал "Коматево", похвалиха се от клуба на страницата си в интернет.

Това е станало след споразумение между двата клуба.

Крумовградчани, които са в процес на изглаждане на своя база в малкото градче до границата с Гърция, бяха в активно търсене на нов дом за своите мачове поради разногласия с "жълто-черния" отбор. Сега обаче всичко е изгладено и сътрудничеството продължава.

"Скъпи крумовградчани,

Радостни сме да ви съобщим, че през следващия състезателен сезон нашият отбор отново ще играе домакинските си срещи на спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" в Пловдив. Трудната ситуация, в която бяхме поставени, изчаквайки изграждането на нашия дом, както и невъзможността да играем по-близо до нашия град, създаваше реална опасност момчетата в жълто и синьо да нямат възможност да радват с играта си любителите на футбола в Крумовград.

В този критичен за нашия клуб момент ПФК Ботев Пловдив отново ни подаде ръка, за което благодарим искрено и от сърце. Няма да забравим големия жест, с който носителите на Купата на България доказаха за пореден път, че са наистина голям клуб.

Тренировките на отбора ще продължат да се провеждат на базата в село Оризари", се казва в изявлението, подписано от ръководството на ПФК Крумовград.

ЦСКА - Крумовград 2:2 в мач от efbet Лига

ЦСКА даде задна в битката за второто място! Крумовград препъна "армейците" в София

Вижте как се разви двубоят