Крумовград започна с победа лагера си в Турция. Отборът на Станислав Генчев победи с 3:1 унгарския Кечкемет, който заема осма позиция в местния шампионат. Матей Шимич и Джунейт Яшар бяха точни за българите, както и автогол от страна на съперника. За маджарите в края на мача Акош Сендерей бе точен, за да направи поражението по-почетно. Срещата можехте да наблюдавате в Sportal.bg

През първата част попадения не паднаха, но българите бяха по-активният тим и на няколко пъти бяха близо до попадение. Така или иначе двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 0:0.

В 60-ата минута Крумовград откри резултата, след като Матей Шимич се извиси над всички и реализира за отбора на Станислав Генчев.

Пет минути по-късно падна втори гол за българите. Момчил Цветанов центрира остро по земя, където Патрик не успя да се справи добре с изчистването и си вкара автогол.

Няколко минути преди края на мача падна трето попадение във вратата на унгарците. Джунейт Яшар изпълни отлично от дистанция от статични положение.

В самия край на мача срещата Кечкемет вкара почетен гол в тъмницата, като точен бе Акош Сендрей.

Това бе първи мач за тима от Югоизточна България, като следващата проверка на Крумовград е на 24 януари срещу полския Заглембе.

Алекс Колев заминава с Крумовград за Турция

Алекс Колев заминава с Крумовград за Турция

Все още не е ясно къде ще продължи кариерата си