Наставникът на Крумовград - Станислав Генчев, коментира поражението на неговия тим от Левски с 0:1 и непрестанните спекулации, че ще бъде следващият старши-треньор на "сините".

Говорейки за слуховете, че ще поеме "сините" от следващия сезон, Генчев сподели, че те се отразяват на футболистите му: "Постоянно се интересуват, пишат се някакви неща, дори за някои футболисти от Крумовград се спряга, че може да дойдат в Левски."

Относно поражението с 0:1 от "сините" в 34 кръг на първенството той добави: "Мачът започна равностойно, през второто отстъпихме инициативата. Допуснахме гол там, където сме най-силни - статичните положения. Искам да благодаря на футболистите за всички тези мачове, приключи нашата серия без загуба. Като цяло днес в атака не бяхме на познатото ниво. Днес Левски уплътняваха пространствата, прекъснаха контраатаките в ранна фаза.

На мен лично информациите не се отразиха, казвах, че каквото има да случва, ще се случи след края на сезона, сега бях концентриран изцяло по мачовете.

По-скоро на момчетата се отрази, защото те много искат да знаят какво се случва. Постоянно се интересуват, пишат се някакви неща, дори за някои футболисти от Крумовград се спряга, че може да дойдат в Левски. Това със сигурност се отразява. Това не са футболисти, които да са печелили по три-четири титли и да са свикнали да играят под такъв голям медиен интерес и натиск. Със сигурност това нещо им се отразява".

Победа за Левски с късен гол в дебюта на Гутева в Първа лига

Победа за Левски с късен гол в дебюта на Гутева в Първа лига

Цунами донесе успеха на "сините" в добавеното време