Хърватинът Звонимир Микулич почти сигурно няма да остане в Хебър, без значение дали той ще се спаси, или ще изпадне. Договорът му е до края на сезона, пише "Тема спорт".

Доскоро той лекуваше контузия. Върна се в групата за визитата на Спартак Варна, но в последния мач със Септември Сф, спечелен с 3:1, пак не бе сред 20-те. Бившият страж на Левски дойде с опцията да е титуляр, но с идването на Любослав Пенев пази Петър Дебърлиев, който, въпреки че допусна доста грешки, е предпочитан.

Във втори пореден мач на Ботев Враца пък се срива коефициентът за съперника му. Преди няколко дни това се случи при визитата на Пирин Бл, която очаквано бе загубена. Сега е налице подобен спад и за домакинството срещу Хебър, който е изявен фаворит.

Херо има сериозни притеснения за феърплея на конкретен мач в efbet Лига

Херо има сериозни притеснения за феърплея на конкретен мач в efbet Лига

"Нека всички замесени в борбата за оцеляване играем честно"

Врачани вече се спасиха математически и доиграват сезона. Двубоите предизвикват и все по-малък интерес у феновете, които знаят вече, че тимът няма да изпадне.

Футболистът на Ботев Марко Мажуга е получил повиквателна за националния отбор на ЦАР (Централноафриканска република) за тренировъчен лагер, който ще се проведе между 8 и 18 юни в Камерун. На 17 юни е предвидена контролна срещу Ангола. Нападателят прави добра пролет при Даниел Моралес.

Бразилският наставник пък се очаква да има в най-близко време среща с ръководството на клуба. На нея ще бъде уточнено кои играчи напускат, какви ще бъдат привличани, както и подготовката.