Наставникът на Хебър (Пазарджик) - Владимир Манчев, сподели след поражението с 0:1 от Арда, че тимът му е отпаднал физически през второто полувреме. Това бе и официален дебют за Манчев.

"Днес се опитахме да играем повече с топката. През първото полувреме се получаваше до голяма степен. Получихме гол от статични положение, който ни разколеба. През второто полувреме отпаднахме физически и беше очевидно. Нашият вратар беше брилянтен и ни спаси от по-голяма загуба. Имаме много нови футболисти. Няма да отличавам никого индивидуално.

Тепърва ни предстои много работа. Отборът се бори до последната минута, което ми хареса. Играчите показват желание, амбиция да претворят моите идеи на терена. Резултатите са това, което ни трябва. Ще търсим ново лице на отбора. Доста голяма част от ситуациите на Арда ги създадохме сами. Оптимист съм. Боги е наше момче и той ще получава шансове. Който милее за отбора, има шанс да играе. Не съм архитект, нито строител. Трябва да питате ръководството кога ще се завърнем на нашия стадион. Ще се борим с наличните ресурси".

Арда - Хебър 1:0 в мач от efbet Лига

Арда пропиля куп положения, но все пак победи минимално Хебър

Вратар спаси гостите от голов погром