Извършените по време на контролата с Краснодар II три принудителни смени в състава на Хебър се оказаха с различни по мащаб поражения. Най-тежко е състоянието на халфът Жак Пехливанов, който се възстанови само преди няколко месеца от операция на коляното.

Направеният по-рано днес медицински преглед установи на първо четене скъсани коленни връзки на другия крак. Поради тази причина Жак ще се завърне преждевременно в България за да мине най-напред ядрено-магнитен резонанс, след което ще се преценява как да продължи лечението му.

Николай Митов: Давам еднакъв шанс на всеки, за да няма после претенции по масите и кафетата

Николай Митов: Давам еднакъв шанс на всеки, за да няма после претенции по масите и кафетата

Искам претенциите на терена, споделя специалистът

Ако обаче лошата прогноза бъде потвърдена от снимката, Пехливанов ще трябва да се подложи на нова хирургическа интервенция, която отново ще го извади от любимата за дълъг период от време.

Междувременно да се присъедини към лагера на Хебър в Анталия бе повикан защитникът Мартин Михайлов, който заради лечение на травма остана да се готви по индивидуален план в Пазарджик. Очакванията са той да бъде на линия в лагера на пазарджиклии за началото на новата тренировъчна седмица.