Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, говори след нулевото равенство с ЦСКА. Ел Гоаледор заяви, че е разочарован от решението на повечето отбори в лигата да разчитат на по-малко българи. Той добави, че в Хебър ще има още нови играчи.

"Доволен съм от момчетата. Отборът игра дисциплинирано. Първите 10-12-15 минути бяхме по-плахи, но после изиграхме мача, както трябва".

Хебър и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от efbet лига

ЦСКА не успя да разбие бетона на Любо Пенев - 0:0 с Хебър в Пазарджик

"Аз съм доволен от начина, по който изиграхме мача. Тези 10-15 мача ги отдавам на всичко - публика, първи мач, осветление, обстановка, сериозен съперник. Благодарим на публиката. Тези неща иначе влияят на един футболист".

"Това е началото, не знам колко българи и чужденци ще играят. С много българи се справяме много добре. Това е важно. Но има чужденци, които могат да помогнат. Ще бъдем внимателни по такъв тип трансфери. Наблюдавам мачове, участието на българи...в нашето първенство има по 2-3-4 българи, и се чудим защо има слаб национален отбор".

Илич: Очаквах Хебър да играе защитно, проблемът беше в нас

Илич: Очаквах Хебър да играе защитно, проблемът беше в нас

"Ние сме в самото начало, направихме добра подготовка. Малко къса. Спокойно можеше първенството да почне началото на август. Спасява ни това, че имаме добри стадиони. Времето е не топло, а горещо направо. Ще привлечем още футболисти. Програмата няма значение - тя е тънки сметки. Рано или късно играеш срещу всеки".