Летящият високо от началото на сезона Хебър (Пазарджик) гостува на Локомотив (София). Амбициите на зелените са за нови точки.

Стартът на кампанията няма нищо общо с края на миналата. Тогава Хебър се спаси от изпадане буквално в последния кръг, а сега вече набра 8 пункта след 5 тура. Възпитаниците на Любослав Пенев играят привлекателен футбол, с който радват и неутралните фенове. Хебър залага на български играчи, а резултатите са налице. Гръбнакът на състава от края на миналия сезон бе запазен, а грешките от началото на предходната кампания със сбърканата селекционна политика са в миналото.

Сега старши треньорът Любослав Пенев е повел пазарджиклии към рекорд. Зелените ще гонят най-високо класиране в елита в историята си.

През сезон 2000/01 Хебър завършва кампанията на 9-о място, което е най-доброто за състава в групата на майсторите. Сега тимът влиза в шестия кръг от шеста позиция и ако задържи силното начало, нищо чудно напролет да е в групата, бореща се за седмо - десето място.

Организационно и финансово клубът няма никакви проблеми, а Пенев е получил пълна свобода на действие, пише в свой анализ вестник "Тема Спорт".

Хебър се подсили с австриец

Хебър се подсили с австриец

Марсел Канади ще играе в отбора