Сериозни контролни мачове ще изиграе футболният тим на Хебър(Пазарджик) по време на 40-дневния си подготвителен цикъл. Това става ясно от обявената програма за зимната подготовка на отбора.

Хебърци ще бъдат събрани на първи сбор след коледната вакация в началото на идната седмица, но по традиция същинския старт на подготовката ще бъде предшестван от провеждането на функционални и медицински изследвания и тестове.

След тях Николай Митов ще започне с тренировките по същество, които до 15-ти януари ще се провеждат на спортна база "Георги Бенковски" в Пазарджик. Първата си контрола пазарджиклии ще изиграят на 13-ти януари срещу Славия(София).

Хебър с уникален коледен жест към свой привърженик

Хебър с уникален коледен жест към свой привърженик

Волейболистите на шампиона на България организираха невероятна Коледна изненада за свой фен, който е с нелека съдба

Два дни по-късно отборът ще замине на двуседмичен подготвителен лагер в Аталия, Турция. Там хебърци ще се готвят с двуразови занимания, ще изиграят и 5 международни проверки. В първата от тях "зелените" ще срещнат руския Краснодар II. Спарингът е насрочен за 22-ри януари.

На 26-ти хебърци ще премерят сили с елитния косовски тим на Дукаджини(Кина). За 29-ти януари е планувана проверка с Ротор(Волгоград). Последните си две контроли на турска земя Хебър ще изиграе на 1 и 2-ри февруари, като противниците за тях в момента се уточняват. След завръщането си от лагера в южната ни съседка хебърци ще продължат подготовката си в домашни условия, като ще изиграят и още една, последна проверка - на 12-ти февруари срещу елитния Локомотив в Пловдив. Това ще бъде и генерална репетиция за момчетата на Николай Митов преди първия официален мач на тима за 2022-ра година - гостуването на ФК Созопол.

Програма на Хебър за зимната подготовката:

3-6 януари - медицински и функционални прегледи, тестове

7-15 януари - подготовка в Пазарджик

16 януари - 4 февруари - лагер в Анталия, Турция

7 - 18 февруари подготовка в Пазарджик

Контролни срещи:

Славия - Хебър(13.01)

Хебър - Краснодар II(22.01 в Анталия)

Хебър - Дукаджини(26.01 в Анталия)

Хебър - Ротор-Волгоград(29.01 в Анталия)

Хебър - уточнява се (01.02 в Анталия)

Хебър - уточнява се(02.02. в Анталия)

Локо(Пд) - Хебър(12.02. в Пловдив)

Хебър подписа с Ивайло Найденов и Китан Василев

Хебър подписа с Ивайло Найденов и Китан Василев

От клуба се похвалиха