Новакът в efbet Лига Хебър Пазарджик направи промени в спортно-техническото си ръководство. За нови асистенти на старши треньора Владимир Манчев бяха назначени Мартин Митев и Димитър Андонов.

Първият ще отговаря занапред в подготовката на вратарите. Митев заменя на този пост Васил Василев, който от Нова година преминава на работа в Детско-юношеската школа на клуба, където ще има същите функции. Димитър Андонов пък ще бъде технически помощник-треньор на Владимир Манчев. Кондиционен спец на мъжете остава Георги Петров, а Илиян Геренски и занапред ще изпълнява функции на анализатор.

Кирил Божков, който до скоро бе в щаба на Манчев, ще се съсредоточи в работата си на директор на ДЮШ, а колегата му Спас Гигов ще се фокусира върху задълженията си като наставник на Хебър II.

Мартин Митев е на 41 години. Готвил е вратарите в ЦСКА 1948 II, Балкан Ботевград и Локомотив Мездра. Има стаж и в частната Индивидуална футболна академия на столичния Раковски. Като футболист е играл за Левски-Раковски, Светкавица, Берхемспор (Белгия), Балкан (Ботевград) и Локомотив (Мездра).

Димитър Андонов е на 37 години. Като футболист е играл за тимовете на Берое, Сливен, Миньор (Раднево), Свиленград, Чавдар, Черноморец (Бяла), Марек (Дупница), Хасково. Бил е наставник в школите на ЦСКА и Левски.

Владимир Манчев ще има нови помощници в Хебър

Владимир Манчев ще има нови помощници в Хебър

Вижте кои са те