Треньорът на Хебър - Фулвио Пеа говори след загубата с 1:3 от Септември. Той е на мнение, че доста неща не са се получили за отбора му.

"Не се получиха доста неща в днешния мач. Все още не са пристигнали всички играчи. Имаме време, за да видим как ще изглежда обликът на Хебър през този сезон.

Трудностите са налице, но имаме нужния опит, за да се справим с тях. През първото полувреме бяхме затрудни от съперника, през втората част станахме по-смели, действахме в половината на съперника. За съжаление в нашия най-добър момент ни вкараха втори гол и това ни отряза главата.

Генерално нашият отбор изглеждаше добре на терена. Все още ни липсва физическата подготовка. Имаше индивидуални грешки, но това е нормално за този етап. Работим, за да изчистим тези неща и да имаме нужния облик", добави той.

Владимир Манчев познава отлично футбола тук. Неговата роля е безценна. Горд съм и съм щастлив да имам човек като в щаба си. Той е прекрасен пример за играчите. Знам, че Локомотив Пловдив е добър физически отбор. Всеки мач си има своята история. Започваме от 0:0 и ще видим кой ще е по-добър", заяви Пеа.

Матич: Може би аз ще играя като защитник в следващия мач

Матич: Може би аз ще играя като защитник в следващия мач

"Ние имаме чудесни български играчи"