Този уикенд капитанът на Черноморец (Бургас) Траян Дянков се ожени за дългогодишната си приятелка Костадинка. Кумове на щастливата двойка бяха Георги Илиев от Черно море и съпругата му Михаела.

Водещ на сватбеното тържество бе култовия диджей Теди Джорджо, известен с това, че е оженил много български спортисти и двойките, които събира, до ден днешен не са се разделили. Сватбената церемония се проведе в петзвездния хотел „Мелиа гранд ермитаж" в к.к. „Златни пясъци".

Партито започна с welcome drink на басейна на хотела. По-късно всички гости, сред които бе целия отбор на Черноморец, се отправиха към ресторанта. Там ги посрещна официалният водещ на волейнационалите Теди Джорджо, който разчупи обстановката на сватбата като преплете традиционните български обичаи с много забавни игри.

Кумът на сватбеното тържество Георги Илиев вдигна тост за младото семейство с кратко, но поучително слово под звуците на „Многая лета". Булката Костадинка и кумата Михаела изненадаха младоженеца и кума със специален подарък. Специално за тях самба и кан-кан танцуваха балет „Диамант", които повишиха градуса на доброто настроение в залата. Кумата Михаела накара всички в ресторанта да затаят дъх с невероятното си изпълнение на популярната българска народна песен "Не казвай, любе, лека нощ".

Траян Дянков и Георги Илиев бяха най-издържливи в надпреварата за кумовите дарове и тяхната ръченица показа, че са не само добри футболисти, а и добри танцьори.

Кулминацията на сватбеното ВИП парти бе играта „Мръсни танци". Там най-добре се отличиха Фернандес и неговата съпруга, Хектор Гонзалес, вратарят Владо Стоянов и Дуду. Перлата на отбора Дуду се отличи и при друга сватбена традиция, когато букета на булката се озова в ръцете му. Жартиера пък хвана братът на булката Павлин Анастасов.

Над 200 гости от цялата страна се забавляваха на сватбеното парти на Траян и Костадинка, сред тях бе и футболният спец Ради Здравков.