Трите нови попълнения на Черноморец Пламен Димов, Димитър Телкийски и Преслав Йорданов позираха за снимка с фланелката на Черноморец-Бургас. И тримата тренират от вчера на пълни обороти с новите си съотборници и заявиха пред клубния сайт, че ще дадат всичко от себе си за доброто представяне на Черноморец-Бургас през този полусезон.

Стана ясна и програмата на черноморци по време на зимната пауза. До момнета отборът на е договорил 8 контролни срещи, както и два подготвителни лагера. Първата контрола е на 18-ти януари, като съперник на акулите е тимът на Созопол. Следват - на 25-ти със Спартак (Варна) и на 28-ми с Черно море. И трите проверки са от 14:30 часа и ще се изграят на кампуса „гнездо на акули".

На 31-ви е предвиден спаринг с отбора на Светкавица отново на кампуса. Единствената среща, която засега ще се играе извън Бургас, е с Ботев (Пловдив). Тя е уговорена за 3-ти февруари в Ямбол. Последните три контроли до момента са на 4-ти, 8-ми и 11-ти февруари, съответно с отборите на Несебър, Сливен и Добруджа. И трите са от 14,00 часа на кампуса.

Подготовката на "акулите" ще включва и два лагера, които тази година ще се проведат в домашни условия. Първият започва от 8-ми до 25-ти януеари, а втория - от 30-ти януари до 11-ти февруари. И двата ще се състоят в Поморие.