Националките по художествена гимнастика индивидуално и ансамбъл представиха съчетания си за новия сезон.

Зала "София" не успя да събере всички, които искаха да видят композициите на ансамбъл жени, Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Никол Тодорова, Елвира Краснобаева, Магдалена Вълкова, Дара Малинова, Алекса Рашева, Александра Шалуева.

Специален гост на продукцията беше министърът на спорта Димитър Илиев. В залата присъстваха още заместник-министър Проф. Даниела Дашева, президентът на БФХГ Илиана Раева, Мария Гигова, Мария Петрова, Невяна Владинова и други.

Изключително интересна е идеята на Боряна Калейн, която разказва своя път в гимнастиката с четирите си съчетания. Композициите са свързани една с друга, а финалната поза на първата е начална на втората и т.н.

Стилияна Николова има две нови композиции с обръч и с бухалките, а на топка и на лента е запазила миналогодишните. Съчетанието й с бухалки е на песента "Хубава си моя горо" със специален за нея аранжимент.

Ансамбълът в състав София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева, Магдалина Миневска и Камелия Петрова показаха изключителни съчетания с пет обръча и с три ленти/две топки.

Илиана Раева грабна микрофона: Колко ниско бях, а ти ме спаси (видео)

Илиана Раева грабна микрофона: Колко ниско бях, а ти ме спаси (видео)

Шефката на грациите вдигна градуса с парче на Весна Змиянац