Илия Груев-младши е един от талантите в школата на Вердер, на когото медиите в Германия вещаят пробив в първи му отбор.

Изданието 90min.de е направило подборка на младите кадри от известната със своята качествена продуктивност академия на тима от Бремен, които правят впечатление.

"Така че не е учудващо, че и през този сезон някои таланти привличат внимание и през лятото може да се надяват на влизане в първия състав. Представяме ви тези играчи, от които през следващите години може да излезе нещо голямо", е анонсът на 90min.de.

Илия Груев става треньор в Шалке 04?

Илия Груев става треньор в Шалке 04?

Младият специалист ще бъде асистент на Доменико Тедеско

Груев е един от халфовете, които попадат в подбора.

"В полузащитата на юношите до 19 г. на Вердер има един футболист, който има тежката дума - Илия Груев, синът на треньора Груев, е капитан на отбора и абсолютна величина в него. Българинът е поливалентен и може да играе на различни позиции в халфовата линия. Още през следващия сезон той може да направи своя пробив", пише сайтът, цитиран от "24 часа".

Друг български капитан на юношески отбор в традиционен германски клуб - Емануел Мирчев, вкара първия си гол, след като се възстанови от контузия. Носещият лентата в тима до 17 г. на Хамбургер се разписа при ремито 2:2 у дома срещу Енерги. Това е 8-мо попадение за Мирчев през сезона.

Илия Груев замина с Шалке на лагер в Испания

Илия Груев замина с Шалке на лагер в Испания

Българинът на крачка от пост в клуба