В днешната ни статия ще обърнем внимание на сайта Silentbet.com и неговата насоченост към запалянковците на спортните онлайн-залагания. Екипът на сайта са се постарали да поднесат на потребителите си възможно най-изчерпателните материали относно известните към момента в България букмейкърски сайтове, така че да започваме краткия ни обзор.

Сайтовете към, които са предложени ревюта

Тук са разгледани най-подробно доказалите се във времето сайтове. Описани са дори и мобилните версии на всеки един от тях, техните бонус предложения за играещите от мобилни устройства, предимства и недостатъци. Към момента на писане на тази статия са достъпни ревютата към спортния букмейкър Efbet, Betfair, Sportingbet, Pinnacle Sports, PariMath, 188bet, Национална Лотария.

Какво е мястото на Silentbet между всеки от по-горните сайтове

Този сайт заема мястото между потребителите и букмейкърските сайтове. Преди всеки играч, особено начинаещите, да се втурне в необмислени и наивни лотарийни залози, Silentbet.com може да го подготви информативно, научавайки го как да мисли по време на игра и да го запознае с някои особености и предимства, на които трябва да обърне внимание.

Какво ще откриете на сайта

В ревютата си към всеки букмейкър, от Silentbet са отразили всички важни неща, засягащи начинаещите и напреднали играчи, като специално внимание е обърнато на видовете залози, запознаване с коефициентите, възможностите за залагания, разгледани са бонус предложенията, различните провеждани турнири и казино залите (ако има такива). Най-подробна информация ще откриете за българския лицензиран сайт на Efbet в Silentbet.com/bg/.

От сайта обръщат специално внимание на някои особености по време на игра и дават практически съвети за това как да постъпите в даден момент.

Всичко е разделено по категории за най-голямо удобство при намиране на желаната информация. Нека ги разгледаме.

Начало

В този раздел всичко е синтезирано на кратко и Ви запознава с това, което ще откриете на целия сайт. След няколко уводни думи виждате списъка от разгледаните подробно онлайн-букмейкъри с предлагания от всеки сайт бонус, линк към ревюто и бутон за директно пренасочване.

На тази страница се казват по няколко думи за всеки от букитата и фактически научавате особеностите накратко. Младият и ентусиазиран екип на сайта, преди да напишат дадена статия, за който и да е сайт за спортни залози, правят обстойни проучвания и анализи и във всеки от материалите си засягат плюсовете и минусите на отделните пунктове.

Букмейкъри

Ако се чудите в кой конкретно сайт да започнете своите залози, в този раздел екипът дава кратки и точни насоки какво да вземете под внимание при избора си на букмейкър. За всеки от сайтовете се казват по няколко думи и се отразяват особеностите им. Тук също така Ви се дават кратки съвети при залозите и данни относно коефициентите.

Бонуси

Специален отделен раздел е посветен на бонус кодовете и промоционалните предложения от букмейкърите. Тук за всеки от сайтовете е добавено кратко резюме, описващо най-атрактивното индивидуално предложение с директен линк към съответния сайт.

На тази страница се описват и някои от популярните бонуси, придружени с насоки и съвети - защо да използвате бонус кодовете, кога не бива да ги използвате, на какво да обърнете внимание при избора ви на промоция и как да изтеглите печалбата си.

Мобилни апликации

Ако сте фен на залаганията през мобилни устройства, този раздел би бил интересен за вас с подробното си описание за всяка от апликациите или мобилните версии на отделните сайтове.

В този раздел ще разберете какви са предимствата и недостатъците при игра през мобилните апликации, какви са често задаваните въпроси в тази посока и разяснения относно бонусите за мобилните играчи.

LiveScore

Този раздел от сайта Silentbet.com представя една таблица в която можете да наблюдавате провеждащите се в момента срещи, да видите предстоящите и приключилите такива. Има също така и линкове, водещи до разясняващи материали относно залозите на живо и техните предимства и недостатъци.

Новини

Ето, че стигнахме и до новинарският раздел. Той обаче не е пълен със скучни новинки, които можете да срещнете във всеки сайт. Тук новините засягат предимно хората успели чрез залозите си да спечелят крупни суми. Посетете този раздел задължително.

За нас и контакти

Тук накратко основателят на Silentbe представя себе си и предназначението на сайта и екипът, който стои зад него с координати за връзка с тях и официалните страници на сайта в социалните мрежи.

Към коя аудитория е насочен сайта

Сайтът е насочен към хората, обичащи спорта и спортните онлайн-залози. Ако сте човек, чиято тръпка е неописуема, когато залага в интернет, то значи вие сте от таргет групата на този сайт. Ако пък все още не сте се пробвали в спортните залози, то никога не е късно да го направите. Прочитайки всички материали в сайта, ще се превърнете в един от стотиците потребители, които редовно следят актуализациите и се информират за новите тенденции в интернет залозите.

Обобщение

В кратката заключителна част от материалът ни посветен на сайта Silentbet.com ще кажем, че това е едно кътче с доста полезна информация. Дори и никога да не сте правили спортни залози, прочитайки всички материали в сайта ще придобиете знания, които ще ви направят мъдри играчи, а с правилното мислене и необходимата информираност се постигат впечатляващи резултати.