Футболистите на Етър Венцислав Василев и Иван Стоянов заявиха, че са уверени в победа над Дунав в предстоящия кръг от Първа лига, след паузата за националните отбори.

"За мен това прекъсване бе добре дошло, защото на мача със Септември не бях в най-доброто си физическо състояние. Успях и аз, и отбора, да се подготвим много добре. Надявам се да изиграем мача с Дунав по най-добрия начин и да вземем максимума точки. Не се съмнявам в победата.

Ние не гледаме другите отбори, важното е да натрупаме достатъчно точки, за да сме далеч от опасната зона. С всеки мач ще играем по-добре, има няколко нови момчета, които се адаптираха и с всеки мач ще сме все по-добри. Винаги си поставям високи цели и колкото по-нагоре се класираме, ще е по-добре за великотърновския футбол", каза Венци Василев пред клубния сайт.

Красимир Балъков: Аз не съм дошъл да печеля пари в Етър, ако мога, всеки лев от клуба, бих го дал за футболистите

Бала: Аз не съм дошъл да печеля пари в Етър, ако мога, всеки лев от клуба, бих го дал за футболистите

"Мачовете ни срещу Дунав винаги са били "на кантар""

"Излизаме за победа. Надявам се да играем добре като в последните срещи и да се поздравим с трите точки. Направихме добра подготовка, настроението е на ниво и вече си зависи само от нас. Първенството се развива нормално, ние сме съсредоточени върху нашата игра и успешното представяне на Етър", допълни Стоянов.