Треньорът на Етър Александър Томаш коментира нулевото равенство с Ботев (Враца). Специалистът заяви, че тимът му е трябвало да реализира попадение.

"Футболът е игра на голове. Благодаря на футболистите въпреки натрупаната умора. Не знам кой го прави този календар, но противникът имаше много повече време за подготовка.

Стойностен отбор, който също се бори със зъби и нокти. Днес не се получи футбол, а повече битка и борба. Доволен съм от моите футболисти, защото устояха на това нещо, въпреки че не е лесно. Създадохме достатъчно ситуации, но просто не успяхме да отбележим. Още малко сърце ни трябваше, но това са неща, които ще ги кажа на футболистите.

Етър и Ботев (Враца) завършиха 0:0

Гредите спряха Етър за успех над Ботев (Враца)

Срещата завърши 0:0

Битката за спасение ще бъде доста интересна и отборът, който издържи от психическа и физическа гледна точка, който е по-сплотен и вярва повече, той ще остане в групата. Надявам се в следващите мачове да отворим още повече сърцата си и да имаме повече късмет. Борбата продължава и ще направим всичко по силите си да се спасим още преди плейофите", каза Томаш.