Утре Спартак (Плевен) посреща Локомотив (София) на стадион "Плевен" от 13:30 часа. Двубоят е от 1/16 финалите на турнира за купата на България. Във връзка с предстоящия мач, апел към феновете отправи Борислав Георгиев, член на Управителния съвет на плевенски клуб.

Ето какво гласи призивът:

"ОФК Спартак (Плевен) се завърна в професионалния футбол по възможно най-добрия начин - с много силно представяне в първия полусезон от настоящото първенство на Втора лига. В навечерието сме на пореден футболен празник в Плевен. Нашият отбор ще премери сили със съперник, чийто традиции са атестат за величие в България. Локомотив (София) е под номер четири във вечната ранглиста на елитния ни футбол. Последният официален мач на Спартак срещу велик тим беше на 27 октомври 2015 г., когато в Плевен гостува ЦСКА, който седем месеца по-късно ликува с трофея.

Тогава срещу "армейците", Спартак беше подкрепян от почти изцяло пълни с фенове трибуни на стадион "Плевен". Чакахме доста, но дочакахме нов повод за празник. Именно за това сега призовавам всички привърженици на ОФК Спартак да дойдат на 19 ноември на стадион "Плевен", да си купят билет (цената е пет лева) и да подкрепят отбора ни във футболната среща с Локомотив (София). От началото на настоящия сезон доказваме във всеки домакински мач, че ОФК Спартак и феновете му сме едно цяло. Така заедно трябва да продължим и ще постигнем целите си - да върнем ОФК Спартак (Плевен) на мястото, което отреждат традициите му като клуб".

Добри новини в Локомотив (София)

Добри новини в Локомотив (София)

Всички са здрави