Легендата на Левски - Георги Иванов беше специален гост в предаването "Домът на футбола" по "Диема", където сподели мнението си за предстоящия финал между Ботев и Локомотив.

Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив), на живо
на живо

Ботев (Пд) - Локо (Пд) 0:1, гол на Ожболт

"Канарчетата" излизат за четвърта купа, за "смърфовете" трофеят ще е първи

"Играл съм в Локомотив, като юноша съм бил там и до 21-годишна възрадт. Един от отборите заедно с Левски, които са ме изградили. Локо Пловдив е един доста стойностен отбор. За Пловдив този мач е като за София Левски-ЦСКА. Дерби с голям заряд, очаквам една добра игра".

"Исторически финал, все пак Локомотив 83-а за последно са играли финал за Съветската армия. За тях е постижение, че са на финал и се надявам да я спечелят".

"Ботев се превърна в турнирен боец в последните години. Отстраниха Берое, Черно море и ЦСКА, който беше в подем по това време. Локомотив Пловдив също показва добри игри за Купата".

"Ботев има психологическо предимство, имат няколко души, които са играли на финала преди две години".

"Това е финал, един мач, футболистите, всеки един от тях ще е максимално мобилизиран. Не очаквам да се получи страхотен футбол, но ще бъде здрава битка. Ботев имат стил, който предразполага, винаги играят нападателно. Ще бъде интересен сблъсък за наблюдаване и между двамата треньори".

Крушарски преди финала: Не си тръгваме без Купата

Крушарски преди финала: Не си тръгваме без Купата

"И да ни бият, пак ще си я вземем"