Георги Георгиев ще гледа с интерес полуфиналите между двата му любими отбора за Купата на България. Гецата е бивш футболист на ЦСКА и Ботев (Пловдив).

"Много ми е трудно в тази ситуация, обичам си и двата отбора. Дано да стане хубав мач, това може да ме зарадва наистина истински.

Иначе, като че ли по-добре в тази ситуация е ЦСКА да спечели мача. Струва ми се, че "червените" имат по-голяма нужда от победата и от самочувствие в този момент.

Снимка 409816

Източник: LAP.bg

Ботев играе отлично в тези мачове. Умее да извлича максимума от срещите при пряка елиминация. Сигурен съм, че още в сряда ще се опитат да измъкнат най-добрия резултат от първия мач, за да получат някакво предимство преди реванша, дори и минималко", каза Георгиев пред "Меридиан мач".

Поне петима нови футболисти идват в ЦСКА през лятото

Поне петима нови футболисти идват в ЦСКА през лятото

Вече са предложени няколко варианта за дясно крило

Гецата беше един от най-големите привърженици на назначението на Любо Пенев начело на ЦСКА и не можеше да разбере какво донесе Нестор Ел Маестро на отбора.

"Дори се забавиха с уволнението му. Ето че сега отборът играе много по-добре и се разви. На ЦСКА не му отива да се защитава и това го знаят всички в България. Не знам защо този млад треньор беше решил, че ще постигне успехи като нареди отбора пред вратата. Добре че вече е история за нашия отбор", каза Георгиев.

Турци гледат двама от лидерите на Ботев (Пд) срещу ЦСКА

Турци гледат двама от лидерите на Ботев (Пд) срещу ЦСКА

Тодор Неделев и Кристиан Димитров предизвикали интереса на мениджърите