Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов коментира финала за Sesame Купа на България, в който Левски победи ЦСКА с 1:0.

"Стараха се момчетата от двата отбора, но залогът е много голям, винаги е така - повече скука, за съжаление, може много повече. На трибуните феновете дадоха всичко от себе си. На Балканите сме темпераментни, използваме други изрази и епитети по време на самите песни, които на моменти могат да се струват по-обидни за по-малките деца, но това е нашият футбол. Като настроение и желание се получи добре.

Георги Миланов: Печелил съм много, но това като днес няма аналог

Георги Миланов: Печелил съм много, но това като днес няма аналог

Бяхме по-добрия отбор и на терена, и на трибуните, споделя той

Дали по-добрият отбор спечели или по-опитният не влезе в мача? Не, не, грешка, рикошет, за такава ситуация говорим, стараха се момчетата, но когато има напрежение да не изгубиш нещо толкова ценно, не поемаш толкова риск.

От такива мачове само печели българският футбол, на трибуните всичко беше ясно, стараха се да забавляват, да надъхват своите отбори. Разбира се, има моменти, в които може да се поработи още върху пиротехниката, стреляха се в един момент, не е приятно това, защото има малки деца", каза Бербатов.

Станимир Стоилов: Работих честно и почтено, Господ гледа тези неща

Станимир Стоилов: Работих честно и почтено, Господ гледа тези неща

Върна се любовта и респекта на феновете, а и спечелихме Купата, споделя той