Италианският журналист от Corriere dello Sport - Джорджо Марота, сподели настроенията в Рим преди мача днес за читателите на ТОПСПОРТ.

Тази вечер Рома посреща ЦСКА от 22:00 часа на "Стадио Олимпико" в груповата фаза на турнира Лига на Конференциите.

"Очаквам да има около пет промени в стартовия състав. Не е вярно, че Моуриньо ще изкара изцяло нов отбор от резерви. Просто сред някои момчета се натрупа много умора, защото изиграха пет мача за отрицателно време, а в следващите десет дни имат още три срещи. Трябва ротация", отбелязва Марота.

"Тук сме на мнение, че ЦСКА е най-добрият отбор от съперниците в групата. След мачовете миналия сезон се видя, че няма да е лесно. Очакваме Елдор Шомуродов или Борха Майорал напред. За мен Верету няма да бъде запазен, би трябвало да излезе титуляр. Ще видим Перес и Ел Шарауи. Вероятно друга промяна ще е включването на Диавара. Публиката ще е около 15-20 хиляди души от наша страна".

Журналистът искаше да знае каква е ситуацията около Жорди Кайседо и дали ще може да играе. Това е един от футболистите, които се отличават от началото на сезона и са направили впечатление на Ботуша. Жорди обаче си изкара червен картон в 110-ата минута на реванша с Виктория (Пилзен). По този начин той пропуска срещата тази вечер.

Петко Христов: Ако ЦСКА си повярва, може да вземе нещо от "Олимпико"

Петко Христов: Ако ЦСКА си повярва, може да вземе нещо от "Олимпико"

"Няма кой да спре Лудогорец"