Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ може и да не се осъществи. Пречка пред сделката ще се окаже цената на играча от 5 милиона евро, твърди "Мач Телеграф". Според информацията, от "Армията" държат парите да бъдат платени наведнъж, докато "Черните орли" са предложили да се разплатят на няколко транша.

Агентът на еквадорския национал Ернан Бенато сам разкри, че преговорите са зациклили и че двамата с клиента му ще се насочат към други оферти. През уикенда медиите край Босфора обявиха, че Кайседо се е договорил с гранда от Истанбул, като споменаваната годишна заплата на тарана бе 1 милион долара. В крайна сметка обаче ръководствата на двата клуба не са успели да се споразумеят за трансферната сума и начина на плащане.

В Турция не спират да се вълнуват от Кайседо и Бешикташ

В Турция не спират да се вълнуват от Кайседо и Бешикташ

Вижте какво пишат

"ЦСКА иска 5 милиона евро за Жорди и Бешикташ смяташе, че договорка с вноски ще бъде по-точна и отправи офертата си по този начин. Водехме процеса с респект към всички страни, но подписване на договор при тези условия изглежда трудно", сподели Бенато пред журналиста от вестник "Дагма" Бурак Зихни. В заключение мениджърът на Кайседо допълва: "Водим разговори и с други отбори".

За голмайстора на ЦСКА има предложения и от Западна Европа. Не е тайна за интереса на английския Фулъм, като медиите в Еквадор дори спекулираха, че лондончани са отправили конкретна оферта за Кайседо. От "Крейвън Котидж" следят изявите му още от зимата, когато пак имаха желание да го привлекат, а споменаваната сума бе 4,62 млн. паунда. Не е изключено контакт с Бенато да са осъществили и от други топ шампионати като Италия и Испания, от където интерес към Жорди имаше Спортинг (Хихон).