Директорът в клуба ФК ЦСКА 1948 Никола Газдов е много доволен, че част от "червените" стана Стойчо Младенов. Газдов публикува пост във "Фейсбук". Изреди имената на легенди на ЦСКА, които сега са при тях.

"Ролята на Легендите на ЦСКА - Любо Пенев, Стойчо Младенов, Спас Джевизов, Геле Рангелов, Ради Здравков, Мето Томанов, Вальо Илиев, Йордан Йорданов, Галин Иванов, Мето Деянов - и на останалите в екипа, е да способстват с всеки собствен работен ден и час за постигането на триумфи", написа той.

Но допусна гаф. Треньорът на вратарите Йордан Йорданов няма как да е легенда, защото няма мач за ЦСКА. Жан е играл за доста отбори, сред които Сливен, Академик (София), Хебър (Пазарджик), Рилски Спортист, Конелиано (Герман), Видима Раковски и Миньор (Перник), но не и за най-успелия ни футболен клуб, който днес се изправя срещу Базел.

Ако пък Вальо Илиев, Галин Иванов и Мето Деянов са легенди на ЦСКА, какви ли са Христо Стоичков, Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Паро Никодимов, Жоро Денев, Джони Велинов...

Йордан Йорданов в ЦСКА:

2008/2009 - треньор на вратарите

2010/2011 - треньор на вратарите

2014/2015 - треньор на вратарите

2020/2021 - треньор на вратарите

2021/2022 - треньор на вратарите

Статистика на fccska.com.

ЦСКА е отстранявал 4 отбора в Европа поне два пъти

ЦСКА е отстранявал 4 отбора в Европа поне два пъти

Ето кои са те