Все още не е ясно къде ЦСКА ще приеме първия си съперник в тазгодишното издание на Лигата на конференциите Македония Гьорче Петров. Публикувайки информацията относно предстоящите двубои на официалния си сайт "армейците" не уточниха на кой стадион ще се проведе домакинството им.

В социалните мрежи пък бе разпространен документът, който удостоверява, че клубът е получил нужния лиценз за участие в евротурнирите и Първа лига. В него обаче на графата "Турнири УЕФА" е заявен националния стадион "Васил Левски". Припомняме, че в последните сезони ЦСКА посрещаше съперниците си в първите два кръга на пресявките в евротурнирите на "Българска армия", а след това се местеше на националния стадион заради липсата на лиценз на своя дом за следващите етапи на надпреварата.

Това е ФК Македония Гьорче Петров

Това е ФК Македония Гьорче Петров

Вижте подробности

През тази кампания обаче може европейски двубои на "Армията" да няма. Запитване дали това ще се случи отправи "Тема Спорт" съм пресслужбата на ЦСКА, но не получи еднозначен отговор. Пълна информация за домакинството на Македония ГП ще има в близките дни.